Mokume Gane Trouw- en Verlovingsringen

De mooiste collectie Mokume Gane van Nederland om inspiratie op te doen voor je eigen unieke Mokume Gane ringen.

bekijk hieronder onze collectie trouwring- en verlovingsringen

Trouwringen van type Antarctica
Trouwringen van merk Aurora
Trouwringen van merk Bamboo
Trouwringen van merk Baobab
Trouwringen van merk Cosmos
Trouwringen van merk Ice
Trouwringen van merk Volcano

Wil je onze hele collectie trouw- en verlovingsringen zien?

Maak een afspraak

Antarctica

Antarctica, geïnspireerd op het adembenemende en eindeloze witte landschap van de Noordpoolcirkel. Dit kleurenspel wordt verkregen door fusie van 2 legeringen, eerste gehalte zilver en 18 karaat witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Aurora

Aurora, geïnspireerd door het kleurenspel van het „poollicht” is een legering van 3 verschillende kleuren goud en zilver. De combinatie van eerste gehalte zilver en 18 karaat geel-,rosé- en witgoud geeft de ring een lichte gloed van bewegende en vlammende bogen zoals deze tijdens het noorderlicht te zien zijn. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Bamboo

Bamboo, geïnspireerd door duurzaamheid een zichtbare Mokumé structuur waarin verticale en horizontale lijnenspel elkaar in verschillende richtingen doorkruisen. Het contrast tussen de grijze kamers en oranjeachtige lijnen wordt verkregen door fusie van 18 karaat rosé- en witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Hier ervaar je service zoals service hoort te zijn. Afspraken worden netjes bevestigd, en je merkt dat deze mensen oprecht geïnteresseerd zijn in haar klanten.

Baobab

Baobab, geïnspireerd door de oranje-gele gloed van de takken van deze Afrikaanse reuzenboom, ook wel apenboom genoemd. De grillige Mokumé structuur in de ring refereert naar de takken die als wortels in de lucht steken. De oranje gloed wordt verkregen door de combinatie van eerste gehalte zilver en 18 karaat rosé- en witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Cosmos

Cosmos, geïnspireerd op ons heelal en alles wat daarin is. De zon, de maan, de aarde, de sterren… Een kleurenspel van eindeloze ruimte van onze universum met de letterlijke betekenis "harmonie". De geelgrijze tinten worden verkregen door combinatie van eerste gehalte zilver te legeren met 18 karaats geel- en witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Heel goed geholpen door Devor! Hij heeft veel kennis van zaken, luistert goed naar je wensen en heeft keus genoeg om fantastisch mooie ringen uit te zoeken. Echt een aanrader.

Ice

Ice, geïnspireerd op de kleurenspel van het in de natuur bevroren water. Het samenpakken van kristalheldere watermassa met verschillende witte tinten is pure kunst. Labro en zijn team hebben met behulp van geavanceerde technieken Royal Mokume © ontwikkeld. Deze unieke creaties van platina, witgoud en zilver is door de extreme hardheid van platina zonder deze technieken simpelweg niet te maken. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Volcano

Volcano, geïnspireerd op het kleurenspel van de vuurspuwende berg. Gesmolten gesteente, gas en brokstukken die na een vulkaanuitbarsting naar buiten komen. De combinatie van de grillige patronen van de zachtrode terrakleur van de gesteente en de witte kleur van het as wordt verkregen door gebruik te maken van uitsluitend 18 karaat rosé- en witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Eclipse

Eclipse, met een letterlijke betekenis „verduistering” is een ring waarbij het Mokumé structuur wordt bedekt door zichtbaar traditionele ring in een kleur naar keuze. Kortgezegd, de binnenkant van de ring kan gesmeed worden in diverse houtnerfstructuren die door één kleurige ring axiaal wordt bedekt. De keuze van jouw kleurencombinatie blijft voor een ander geheim. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl. De Mokume Gane structuren die bij Eclipse toegepast worden zijn Antartica, Baobab, Aurora en Cosmos.

Wil je onze hele collectie trouwringen zien?

Maak een afspraak